Dit bent u

Organisaties op het gebied van openbaar bestuur en integrale veiligheid staan in het brandpunt van de belangstelling. De maatschappelijke belangen zijn groot, er gaat veel (belasting)geld in om en het werk van deze instanties raakt ons allemaal.

Geen wonder dus dat het functioneren van deze sector voortdurend onder een vergrootglas wordt gelegd. De veeleisende burgers en de kritische pers eisen dat u transparant en efficiënt werkt. Men verwacht van u dienstverlening van onberispelijke kwaliteit. Hoe u dat moet doen, in het licht van budgettaire krapte, steeds veranderende regelgeving en verloop onder uw personeel, dát is aan u!

Lijkt uw organisatie op een winkel die continu aan het verbouwen is, terwijl de verkoop gewoon doorgaat? Is verandering de enige constante binnen uw organisatie? Wij kennen het gevoel. En we weten hoe lastig het is een koers uit te zetten als op het schip allerlei krachten worden uitgeoefend.

U hebt behoefte aan extra ondersteuning. Wat u niet hebt, is tijd om die krachten in te werken. Zoekt u versterking die u niet meer hoeft te instrueren en die meteen ‘hens aan dek’ betekent? Dan bent u bij Forna Adviesgroep aan het juiste adres.